Запіканка з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную незвичайний рецепт приготування м'ясної запіканки. Усе, що вам потрібно: мука, вода, сода і м'ясо. Не вірите? тоді спробуйте, вам сподобається це блюдо завдяки своїй простоті і яскравому смаку!
Якщо є хороший шматочок свинини, чому б не приготувати запіканку з м'ясом? В першу чергу потрібно зробити тісто, потім спекти з нього корж і остудити. Паралельно вариться м'ясо. Потім все перемішується з яйцями і повторно запікається. Вдалого приготування!
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 0, 75 склянки
- Сіль - За смаком
- Сода - За смаком (з 2 ст.Л. Борошна - 1 ç.l. Соди)
- Свинина - 800 грам
- Яйця - 3 штуки

Просіваємо борошно, додавши соду і воду кімнатної температури. Замішуємо тісто, накриваємо його харчовою плівкою і залишаємо в теплі на 30 хвилин. Після випікаємо корж в духовці. Температура - 180 градусів. Готовий корж остудіть, перекладіть в пакет і залиште на дві доби, щоб він трохи зачерствів.

М'ясо відваріть до готовності в киплячій підсоленій воді. Остудіть свинину, поріжте її кубиками.

Корж нарізаємо кубиками, заливаємо холодним бульйоном в якому варилося м'ясо.

Перемішуємо м'ясо з тестом, додавши яйця.

Готуємо запіканку в духовці до золотистої скоринки. Температура повинна бути в районі 200 градусів.

Смачного!