Гречана запіканка з м'ясом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас залишилася варена гречана крупа і ви не знаєте куди її подіти, то на допомогу завжди прийде варіант з запіканкою. Гречка дуже корисна і з її допомогою можна приготувати безліч страв.
Для приготування цієї запіканки, гречку використовуємо вже варену.
В процесі збору запіканки можна додати до складу помідори. Така запіканка може стати відмінним обідом або вечерею.
- Гречана крупа - 1 склянок
- М'ясо - 300 грам
- Гриби лісові - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Крем - 4-5 Ст. Ложок
- Яйце - 3-4 штук
- Спеції - За смаком
- Сир твердий - 30 грам
М'ясо наріжте і обсмажте з цибулею на сковороді.
Додайте гриби. Готуйте все разом до готовності м'яса, хвилин 20.
Змішайте з гречкою і викладіть у форму для запікання.
Окремо збийте яйця зі сметаною і спеціями.
Залийте цією сумішшю гречку. Зверху посипте тертим сиром. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 20-30 хвилин.
Смачного!