Картопляна запіканка з м'ясом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт, як приготувати картопляну запіканку з м'ясом і грибами. У домашніх умовах таке блюдо виходить смачним, ніжним і дуже ситним. Спробуйте обов'язково, вам сподобається!
Якщо у вас свіжі і якісні продукти, то в домашніх умовах це блюдо буде смачним просто до божевілля. Впевнена, ваші домочадці будуть ще неодноразово просити вас приготувати до столу таку прекрасну картопляну запіканку.
- Картопля - 10 штук
- Гриби - 20 штук
- Курячі грудки - 300 грам
- Моцарелла - 400 грам
- Чеддер - 150 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Курку ріжемо на шматочки, обсмажити її разом зі спеціями і залишимо охолонути.
2. На дно змащеної маслом форми викладаємо картоплю, порізану тонкими скибочками. Спеціями посипаємо на свій розсуд. Зверху викладаємо курку і нарізані пластинками гриби.
3. Ну а зверху все рясно посипаємо тертим сиром двох видів. Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно годину.
4. От і все! Розкладаємо по тарілках і насолоджуємося смаком!