Запіканка з м'ясом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
У разі приходу несподіваних гостей завжди актуально приготувати щось швидке і смачне. Пропоную хороший рецепт запіканки з м'ясом і картоплею. Готувати просто, результат - чудовий!
Приготуємо запіканку з м'ясом і картоплею в домашніх умовах. З яловичого і свинячого м'яса я роблю домашній фарш. Викладаю його на дно сковороди, зверху кладу скибочки картоплі і моркви, заливаю все молоком зі спеціями. Запіканка готується 40 хвилин в духовці. В кінці не забудьте додати і розплавити тертий сир. Хай щастить!
- Картопля - 5-6 штук
- Морква - 2 штуки
- М'ясний фарш - 500 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
Картопля очищаємо і нарізаємо тонкими скибочками.
На дно товстої чавунної сковороди викладаємо шар фаршу, зверху кладемо скибочки картоплі і морква, порізану кружальцями. Заливаємо все молоком, змішаним зі спеціями. Накрийте майбутню запіканку кришкою і поставте в духовку на 40 хвилин, температура 200 градусів.
Через 40 хвилин дістаємо сковороду з духовки, присипаємо тертим сиром і ставимо назад (під кришкою) в духовку ще на 10 хвилин. Смачного!