Рецепт Запечені підосичники фото

Запечені підосичники
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Гриби, Підосичники
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Підосичники можна приготувати абсолютно будь-яким способом. Найчастіше я їх смажу з цибулею, а потім запікаю в духовці. Виходить дуже ароматне і ситне блюдо, дуже рекомендую спробувати.

Немає межі досконалості! це - простий рецепт приготування запечених красноголовців. Гриби проходять три стадії приготування: варяться - смажаться - запікаються. Саме тому страва виходить таким насиченим і смачним. Смажений і запечений цибулька додає особливу родзинку. По бажанню, можна запікати, присипавши гриби сиром. Гарного вам дня!

  • Підосичники - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
запечені підосичники - фото крок 1
Гриби очищаємо і моєму. Також можна замочити їх у холодній воді на 1 час. Потім поріжте гриби шматочками.
запечені підосичники - фото крок 2
Наберіть в каструлю води, доведіть її до кипіння і відваріть гриби 15 хвилин, не забудьте посолити. Потім відкиньте підосичники на друшляк.
запечені підосичники - фото крок 3
Наріжте гриби дрібними шматочками, викладіть на сковороду і обсмажте з цибулею в рослинній олії, до золотистого кольору. Потім помістіть гриби з цибулею на змащене маслом деко і запікайте 10 хвилин.
запечені підосичники - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти