Запечені підосичники
(покроковий рецепт з фото)
Підосичники можна приготувати абсолютно будь-яким способом. Найчастіше я їх смажу з цибулею, а потім запікаю в духовці. Виходить дуже ароматне і ситне блюдо, дуже рекомендую спробувати.
Немає межі досконалості! це - простий рецепт приготування запечених красноголовців. Гриби проходять три стадії приготування: варяться - смажаться - запікаються. Саме тому страва виходить таким насиченим і смачним. Смажений і запечений цибулька додає особливу родзинку. По бажанню, можна запікати, присипавши гриби сиром. Гарного вам дня!
- Підосичники - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Гриби очищаємо і моєму. Також можна замочити їх у холодній воді на 1 час. Потім поріжте гриби шматочками.
Наберіть в каструлю води, доведіть її до кипіння і відваріть гриби 15 хвилин, не забудьте посолити. Потім відкиньте підосичники на друшляк.
Наріжте гриби дрібними шматочками, викладіть на сковороду і обсмажте з цибулею в рослинній олії, до золотистого кольору. Потім помістіть гриби з цибулею на змащене маслом деко і запікайте 10 хвилин.
Смачного!