Рецепт Смажені підосичники фото

Смажені підосичники
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Підосичники
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Смажені підосичники з картоплею обожнює мій тато. Любить він і збирати гриби. В той час, як ми з мамою гуляючи по лісі, балакаємо, він пропадає кудись. Повертається з грибами. Навіть в міському парку!

Опис приготування:

Смажені підосичники найчастіше готую з картоплею. Виходить відмінний обід або вечерю для всієї родини.

Отже, як приготувати смажені підосичники?

1. Картоплю очистіть від шкірки, промийте і наріжте брусочками.

2. У сковороду влийте рослинне масло. Прогрейте. Викладіть картоплю, злегка обсмажте, помішуючи. Додати сіль, поперчіть і смажте до готовності протягом 20 хвилин.

3. Підосичники очистіть від гілочок і листочків. Є є така потреба - промийте (кажуть, гриби краще не мити зайвий раз). Наріжте на шматочки.

4. Цибулину очистіть, наріжте півкільцями. Кажуть, щоб не плакати, коли ріжеш цибулю, треба в рот набрати води. У мене це спрацьовує чомусь через раз.

5. В іншій сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть нарізану цибулю. Обсмажте до м'якості.

6. До цибулі додайте підосичники. Смажте, поки не випарується більша частина рідини. Додати сіль, поперчіть.

6. Кріп промийте, narubite, залиште гілочку для прикраси.

7. У велику тарілку або блюдо сервіровки викладіть картоплю, гриби, прикрасьте кропом.

Подавайте смажені підосичники з картоплею зі сметаною.

Смачного!

  • Підосичники - 400-500 грам
  • Картопля - 6-8 штук
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Кріп - - За смаком
  • Вершкове масло - 30-40 грам
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Крем - - За смаком (подається до страви)
Смажені підосичники найчастіше готую з картоплею. Виходить відмінний обід або вечерю для всієї родини.

Отже, як приготувати смажені підосичники?

1. Картоплю очистіть від шкірки, промийте і наріжте брусочками.

2. У сковороду влийте рослинне масло. Прогрейте. Викладіть картоплю, злегка обсмажте, помішуючи. Додати сіль, поперчіть і смажте до готовності протягом 20 хвилин.

3. Підосичники очистіть від гілочок і листочків. Є є така потреба - промийте (кажуть, гриби краще не мити зайвий раз). Наріжте на шматочки.

4. Цибулину очистіть, наріжте півкільцями. Кажуть, щоб не плакати, коли ріжеш цибулю, треба в рот набрати води. У мене це спрацьовує чомусь через раз.

5. В іншій сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть нарізану цибулю. Обсмажте до м'якості.

6. До цибулі додайте підосичники. Смажте, поки не випарується більша частина рідини. Додати сіль, поперчіть.

6. Кріп промийте, narubite, залиште гілочку для прикраси.

7. У велику тарілку або блюдо сервіровки викладіть картоплю, гриби, прикрасьте кропом.

Подавайте смажені підосичники з картоплею зі сметаною.

Смачного!

Схожі рецепти