Підосичники, смажені з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний класичний рецепт красноголовців, смажених з цибулею. Його мені підказала моя бабуся, а я тепер готую страву навіть на святковий стіл у вигляді закуски і доповнення до основних страв.
Кожен раз, коли я готую підосичники, смажені з цибулею в домашніх умовах, я насолоджуюся їх чудовим смаком. Ці гриби неймовірно ароматні, а зелень, цибуля або сметана тільки доповнюють їх смакові якості.
- Підосичники - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1. Повірте, готувати підосичники, смажені з цибулею в домашніх умовах, одне задоволення. Ці гриби дуже смачні і ароматні, а в поєднанні з цибулею і приправами вони просто неперевершені.
2. Нарізаємо гриби середнього розміру. Зазвичай я шаткую їх на 4 частини (капелюшки). Замочуємо у воді, після чого стандартна процедура відварювання красноголовців в підсоленій воді.
3. Після години варіння грибів, відправляємо їх на сковороду смажитися. Для цього використовуйте рослинне масло.
4. В середині смаження відправляємо дрібно нарізану цибулю до наших грибам і смажимо їх до готовності. Потім накриваємо кришкою і тушкуємо ще близько 10 хвилин.
5. Ось такими красивими вони виходять. Разом з грибами ви можете зробити картопля - таке поєднання буде ідеальним. Перед подачею можете присипати зеленою цибулею і додати сметану.