Підосичники, смажені з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше смаженої картоплі з грибами? Навіть найвибагливіший гурман оцінить смак страви. Я пропоную класичний рецепт красноголовців, смажених з картоплею.
Коли настає сезон грибів, я завжди готую підосичники, смажені з картоплею за класичним рецептом. Моїм домашнім дуже подобається ця страва, хоча мені з ним доводиться повозитися близько 2 годин.
- Підосичники - 300 грам
- Картопля - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
1. Найголовніше і і копітка - підготувати гриби. Для початку замочіть їх у холодній воді, після чого відваріть близько 30 хвилин на слабкому вогні.
2. Тільки після цього можна смажити підосичники на рослинній олії. Посоліть і поперчіть за смаком і накрийте кришкою. Після того, як випарується рідина, додайте рослинне масло і зменшіть вогонь. Смажаться гриби близько 30 хвилин на слабкому вогні.
3. Поки смажаться наші підосичники наріжте картоплю. Я зазвичай шаткую його соломкою.
4. Тепер смажимо картоплю і в середині смаження додаємо дрібно нарізану цибулю. Доводимо до готовності і в кінці всипаємо наші готові гриби.
5. Ретельно перемішуємо і подаємо порційно. Такі підосичники, смажені з картоплею в домашніх умовах виходять надзвичайно смачними і в поєднанні з картоплею і цибулею вони утворюють неповторний аромат!