Рецепт Підосичники, смажені з картоплею фото

Підосичники, смажені з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Гриби , Підосичники
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Що може бути смачніше смаженої картоплі з грибами? Навіть найвибагливіший гурман оцінить смак страви. Я пропоную класичний рецепт красноголовців, смажених з картоплею.

Опис приготування:

Коли настає сезон грибів, я завжди готую підосичники, смажені з картоплею за класичним рецептом. Моїм домашнім дуже подобається ця страва, хоча мені з ним доводиться повозитися близько 2 годин.

  • Підосичники - 300 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля - 1 штука
підосичники, смажені з картоплею - фото крок 1
1. Найголовніше і і копітка - підготувати гриби. Для початку замочіть їх у холодній воді, після чого відваріть близько 30 хвилин на слабкому вогні.
підосичники, смажені з картоплею - фото крок 2
2. Тільки після цього можна смажити підосичники на рослинній олії. Посоліть і поперчіть за смаком і накрийте кришкою. Після того, як випарується рідина, додайте рослинне масло і зменшіть вогонь. Смажаться гриби близько 30 хвилин на слабкому вогні.
підосичники, смажені з картоплею - фото крок 3
3. Поки смажаться наші підосичники наріжте картоплю. Я зазвичай шаткую його соломкою.
підосичники, смажені з картоплею - фото крок 4
4. Тепер смажимо картоплю і в середині смаження додаємо дрібно нарізану цибулю. Доводимо до готовності і в кінці всипаємо наші готові гриби.
підосичники, смажені з картоплею - фото крок 5
5. Ретельно перемішуємо і подаємо порційно. Такі підосичники, смажені з картоплею в домашніх умовах виходять надзвичайно смачними і в поєднанні з картоплею і цибулею вони утворюють неповторний аромат!

Схожі рецепти