Рецепт Підосичники з картоплею фото

Підосичники з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Підосичники
Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування красноголовців з картоплею - вкрай простий, але зате який же вдалий! Ароматна картопелька з неповторним запахом свіжих лісових грибів - приправ не треба, всі збіжаться на запах!

Опис приготування:

Дуже апетитний класичний рецепт красноголовців з картоплею, як мені здається, повинна знати кожна господиня. Адже блюдо, що називається, "на століття & Quot; ! Подавати зі сметаною і зеленню і насолоджуватися благами природи! Так що розповідаю про всяк випадок, як зробити підосичники з картоплею!

  • Підосичники - 400 грам
  • Картопля - 600 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
підосичники з картоплею - фото крок 1
1. Гриби перебираємо і промиваємо.
підосичники з картоплею - фото крок 2
2. Нарізаємо середніми шматочками і відварюємо в підсоленій воді
підосичники з картоплею - фото крок 3
3. Потім обсмажуємо до готовності.
підосичники з картоплею - фото крок 4
4. Картопля моєму, чистим, нарізаємо соломкою або брусочками і відправимо смажитися на рослинній олії разом з дрібно рубаним луком.
підосичники з картоплею - фото крок 5
5. Коли картопля вже готовий - додамо до нього гриби, перемішаємо і ще трохи потримаємо на середньому вогні.
підосичники з картоплею - фото крок 6
6. Солимо і перчимо до смаку. Готово!

Схожі рецепти