Підосичники з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування красноголовців з картоплею - вкрай простий, але зате який же вдалий! Ароматна картопелька з неповторним запахом свіжих лісових грибів - приправ не треба, всі збіжаться на запах!
Опис приготування:
Дуже апетитний класичний рецепт красноголовців з картоплею, як мені здається, повинна знати кожна господиня. Адже блюдо, що називається, "на століття & Quot; ! Подавати зі сметаною і зеленню і насолоджуватися благами природи! Так що розповідаю про всяк випадок, як зробити підосичники з картоплею!
- Підосичники - 400 грам
- Картопля - 600 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Цибуля - 1 штука
1. Гриби перебираємо і промиваємо.
2. Нарізаємо середніми шматочками і відварюємо в підсоленій воді
3. Потім обсмажуємо до готовності.
4. Картопля моєму, чистим, нарізаємо соломкою або брусочками і відправимо смажитися на рослинній олії разом з дрібно рубаним луком.
5. Коли картопля вже готовий - додамо до нього гриби, перемішаємо і ще трохи потримаємо на середньому вогні.
6. Солимо і перчимо до смаку. Готово!