Підосичники з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування красноголовців з картоплею - вкрай простий, але зате який же вдалий! Ароматна картопелька з неповторним запахом свіжих лісових грибів - приправ не треба, всі збіжаться на запах!
Дуже апетитний класичний рецепт красноголовців з картоплею, як мені здається, повинна знати кожна господиня. Адже блюдо, що називається, "на століття "! Подавати зі сметаною і зеленню і насолоджуватися благами природи! Так що розповідаю про всяк випадок, як зробити підосичники з картоплею!
- Підосичники - 400 грам
- Картопля - 600 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Цибуля - 1 штука

1. Гриби перебираємо і промиваємо.

2. Нарізаємо середніми шматочками і відварюємо в підсоленій воді

3. Потім обсмажуємо до готовності.

4. Картопля моєму, чистим, нарізаємо соломкою або брусочками і відправимо смажитися на рослинній олії разом з дрібно рубаним луком.

5. Коли картопля вже готовий - додамо до нього гриби, перемішаємо і ще трохи потримаємо на середньому вогні.

6. Солимо і перчимо до смаку. Готово!