Підосичники, смажені на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Готувати ці гриби можна по-різному. На цей раз ми з бабусею вирішили зробити підосичники, смажені на зиму в домашніх умовах. Вийшла чудова закуска на будь-який святковий стіл.
Приготувати таку закуску зовсім нескладно, а ваші кулінарні старання гідно оцінять навіть самі примхливі гості. Гриби на зиму підійдуть до овочів і каш, а також до картоплі пюре. Спробуйте і ви не пошкодуєте!
- Підосичники - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1. Прекрасний гриб - podosinovik. Його готують все по-різному. Я пропоную сьогодні класичний рецепт красноголовців, смажених на зиму.
2. Нарізаємо гриби на 4 частини і замочуємо у воді. Через годину відправляємо їх варитися в підсолену воду і через годину відкидаємо на друшляк.
3. Відправляємо гриби смажитися, солимо і перчимо до смаку. Обов'язково накриваємо кришкою і час від часу помішувати.
4. Коли википить вся вода, додаємо дрібно нарізану цибулю. Смажимо до готовності лука із закритою кришкою.
5. От і все, тепер можна відправляти в банки і стерилізувати близько 5-7 хвилин. Закочує і відправляємо в комору або льох. Такі підосичники, смажені на зиму в домашніх умовах, можна їсти і відразу після приготування.