Рецепт Підосичники на зиму фото

Підосичники на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Підосичники
Пісні страви
На обід
Заготовки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 50 хв.

Така швидка заготівля, як підосичники на зиму в домашніх умовах виходить з першого разу навіть у новачків в справі консервації. Гриби ми спочатку смажимо, а потім заливаємо маринадом - все просто!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування красноголовців на зиму мені колись розповіла подруга з Білорусії - у них в сімействі грибників трубчасті гриби заготовляють саме таким чином. А людям з досвідом, я так думаю, можна довіряти, так що розповідаю, як зробити підосичники на зиму!

  • Підосичники - 1 кілограм
  • Лимонна кислота - 0.5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 5 Ст. Ложок
підосичники на зиму - фото крок 1
1. Гриби ретельно перебираємо і акуратно моєму.
підосичники на зиму - фото крок 2
2. Розігріваємо олію і обсмажуємо гриби хвилин сорок. Вогонь або середній, або зовсім маленький, дивлячись який ступеня обсмаження ви хочете домогтися.
підосичники на зиму - фото крок 3
3. Обов'язково періодично помішуйте гриби, а ось солити не потрібно. Готову грибну суміш перекладаємо в підготовлені стерильні банки.
підосичники на зиму - фото крок 4
4. Воду кип'ятимо з сіллю і кислотою і заливаємо гриби в банках. Закриваємо на зиму - готово!

Схожі рецепти