Запечені моховики
(покроковий рецепт з фото)
Ви коли небудь запікали гриби зі сметанкою? На перший погляд - просте блюдо, але якщо його приготувати правильно, а головне з любов'ю, виходить маленький кулінарний шедевр на радість шлунку!
Представляю вам простий рецепт приготування запечених моховиков. Грибочки обсмажуються в сковороді на олії, а потім гасяться в сметані. Після чого запікаються в духовці, присипані сиром. Виходить дуже красиве і апетитне блюдо, яке так і тягне з'їсти. Хай щастить!
- Моховики - 2 L
- Крем - 200 грам
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Сир твердий - 150 грам
Моховики ретельно промийте і наріжте невеликими шматочками.
У казан наливаємо соняшникову олію, кладемо порізані гриби, солимо, а потім тушкуємо, поки не випарується вся вода.
Не забувайте помішувати гриби.
Тепер додаємо сметану і тушкуємо гриби 5 хвилин.
Перекладаємо гриби в вогнетривку форму для запікання, гарненько присипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку. Запікати 7-8 хвилин до готовності. Смачного!