Рецепт Запечені моховики фото

Запечені моховики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Моховики
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви коли небудь запікали гриби зі сметанкою? На перший погляд - просте блюдо, але якщо його приготувати правильно, а головне з любов'ю, виходить маленький кулінарний шедевр на радість шлунку!

Опис приготування:

Представляю вам простий рецепт приготування запечених моховиков. Грибочки обсмажуються в сковороді на олії, а потім гасяться в сметані. Після чого запікаються в духовці, присипані сиром. Виходить дуже красиве і апетитне блюдо, яке так і тягне з'їсти. Хай щастить!

  • Моховики - 2 L
  • Крем - 200 грам
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Сир твердий - 150 грам
запечені моховики - фото крок 1
Моховики ретельно промийте і наріжте невеликими шматочками.
запечені моховики - фото крок 2
У казан наливаємо соняшникову олію, кладемо порізані гриби, солимо, а потім тушкуємо, поки не випарується вся вода.
запечені моховики - фото крок 3
Не забувайте помішувати гриби.
запечені моховики - фото крок 4
Тепер додаємо сметану і тушкуємо гриби 5 хвилин.
запечені моховики - фото крок 5
Перекладаємо гриби в вогнетривку форму для запікання, гарненько присипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку. Запікати 7-8 хвилин до готовності. Смачного!

Схожі рецепти