Смажені моховики зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Вирішила запропонувати рецепт моховиков смажених. Адже моховики, як і білі гриби, найбільш міцні і смачні саме при смаженні. Отже, почнемо!
Моховики можна посмажити дуже смачно. Податки цибулю, часник, засмажимо і додамо сметани. Просто, швидко, а смачно - ну просто смакота!
- Моховики - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Ретельно вичищаємо моховики. Моєму в проточній холодній воді. Моєму недовго, так як моховики, як і білі гриби схильні вбирати вологу. Відправляємо на друшляк і даємо їм висохнути.
2. Цибулю і часник нарізаємо маленькими шматочками.
3. Далі обсмажуємо цибулю з часником на сковороді (хвилин 5).
4. У цей час нарізаємо крупно моховики і додаємо їх в сковороду. Смажимо на середньому вогні поки вся рідина не випарується.
5. З 1 кілограм грибів додаємо 7-8 столових ложок сметани.
6. Додаємо солі і перцю за смаком. І на маленькому вогні помішувати гриби зі сметаною ще хвилин 10.
7. Придумуємо креативний спосіб подачі страви і вуаля! Все готово! Смачного!