Запечені бутерброди
(покроковий рецепт з фото)
Ситні, апетитні, смачні бутербродики… Нехай і не найкорисніший, але дуже класний варіант для сніданку або щільного перекусу. При мінімальних зусиллях ви отримаєте приголомшливий результат.
Хочу запропонувати вам цікаву ідею, як приготувати запечені бутерброди з шинкою, сиром і ананасом. Якщо вам до смаку пікантне поєднання м'яса з солодкими нотками смаку, то ви точно оціните рецепт. В даному випадку використовуються булочки в якості основи, але ви можете взяти також скибочки хліба.
- Булочки - 3 штуки
- Шинка - 6 скибочок
- Сир - 6 скибочок
- Ананас - 6 скибочок
- Вершкове масло - 3 чайних ложки
1. Булочки акуратно розріжте навпіл і змастіть вершковим маслом. Розігрійте до 200 градусів духовку.
2. Викладіть зверху по скибочці шинки. Можна використовувати також бекон, шматочок курки, наприклад.
3. Додайте кружечок ананаса. Можна взяти як свіжий, так і консервований фрукт.
4. У завершить всі шматочок сиру.
5. Надішліть бутерброди в духовку і запікайте хвилин 10-12, поки сир не розплавиться.
6. Після запікання відразу ж подавайте бутерброди до столу. Смачного!