Запечені бутерброди зі шпротами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 15 хв.
Запечені бутерброди зі шпротами - це завжди смачно, ситно і швидко! Рецепт всім знайомий, можна сказати - класичний. Хрусткі бутерброди відмінно підійдуть для сніданку або полудня!
Опис приготування:
Перед вами класичний рецепт приготування запечених бутербродів з шпротами. Скибочки хліба запікається в духовці зі шпротами, під сирною скоринкою. Також, можна додати зелень або шматочки помідора. В будь-якому випадку - виходить дуже смачно і швидко! хай щастить!
- Кнопка - 7 скибочок
- Шпроти - 1 штука (баночка)
- Сир твердий - 100 грам
Нарізаємо скибочками батон.
На дрібній тертці натріть сир.
Кладемо скибочки батона в форму для запікання, зверху викладаємо шпроти.
Присипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці 15 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!