Бутерброди з тунцем запечені
(покроковий рецепт з фото)
Такі бутерброди стануть прекрасним варіантом легкої закуски або швидкого перекусу. Вони стануть в нагоді і для святкового столу, і для ранкового сніданку. Швидко, просто і смачно!
Бутерброди за цим рецептом виходять дуже смачні і ароматні, з смачним тягнеться сиром. Для їх приготування можна використовувати будь-які консерви в маслі. Готуйте на здоров'я!
- Тунець - 200 грам (консервований)
- Огірок маринований - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Зелень - 1 Пучков
- Кнопка - 1 штук
Тунець розімніть вилкою. Додайте дрібно нарізану цибулю, терті огірки і майонез.
Додайте зелень і майонез. Добре перемішайте.
Викладіть трохи начинки на шматочки батона.
Викладіть кружки помідорів і шматочок сиру. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 10-15 хвилин.
Смачного!