Рецепт Бутерброди з тунцем запечені фото

Бутерброди з тунцем запечені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Дієтичне харчування
На святковий стіл , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Такі бутерброди стануть прекрасним варіантом легкої закуски або швидкого перекусу. Вони стануть в нагоді і для святкового столу, і для ранкового сніданку. Швидко, просто і смачно!

Опис приготування:

Бутерброди за цим рецептом виходять дуже смачні і ароматні, з смачним тягнеться сиром. Для їх приготування можна використовувати будь-які консерви в маслі. Готуйте на здоров'я!

  • Тунець - 200 грам (консервований)
  • Огірок маринований - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Зелень - 1 Пучков
  • Кнопка - 1 штук
бутерброди з тунцем запечені - фото крок 1
Тунець розімніть вилкою. Додайте дрібно нарізану цибулю, терті огірки і майонез.
бутерброди з тунцем запечені - фото крок 2
Додайте зелень і майонез. Добре перемішайте.
бутерброди з тунцем запечені - фото крок 3
Викладіть трохи начинки на шматочки батона.
бутерброди з тунцем запечені - фото крок 4
Викладіть кружки помідорів і шматочок сиру. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 10-15 хвилин.
бутерброди з тунцем запечені - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти