Запечені бутерброди з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Запечені бутерброди з грибами дуже популярні в Польщі. Їх можна купити у вуличних торговців і зустріти на домашньому столі. Цей прекрасний бутерброд також можна подавати до супів і салатів.
Запечені бутерброди з грибами повинні бути золотистими, з добре розплавленим сиром. Це відмінна закуска, яку потрібно їсти відразу, так би язикати "прямо з печі" . Універсальна штука: діти люблять їй перекушувати прямо під комп'ютером, запиваючи чаєм, а мені подобається робити її до якогось гарячого супчику. Словом, варто спробувати - запечені бутерброди з грибами стоять витраченого часу і сил
- Хліб - 4 скибочки
- Гриби - 8-10 штук
- Сир - 60 грам
- Майоран - 12 чайних ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
Підготувати продукти.
Гриби порізати.
Гриби обсмажити на маслі.
Гриби повинні стати темними і м'якими.
Гриби викласти на хліб.
Посипати майораном.
Гриби посолити і накрити сиром, запікати 10 хвилин при 200 градусах.
Смачного!