Рецепт Запечені бутерброди з ковбасою фото

Запечені бутерброди з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На природу , На сніданок , Полудень
Бутерброди
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Такі бутерброди дуже прості і смачні. Вони незамінні для швидкого перекусу або частування на природі, а також хороші на сніданок. Таке поєднання продуктів завжди безпрограшний варіант!

Опис приготування:

Вся принадність цих бутербродів полягає в тому, що завдяки тонкому шару рослинного масла на деку вони вийдуть відразу на підсмаженому батоні. А хрустка скоринка - це завжди дуже смачно! Пригощайтеся!

  • Кнопка - 1 штук
  • Ковбаса - 200 грам (напівкопчені)
  • Помідори - 2-3 штук
  • Сир твердий - 50 грам
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
запечені бутерброди з ковбасою - фото крок 1
Наріжте кубиками ковбасу і помідори.
запечені бутерброди з ковбасою - фото крок 2
Додайте тертий сир, кетчуп і майонез. Перемішайте.
запечені бутерброди з ковбасою - фото крок 3
На деко налийте трохи олії. На шматочки батона викладіть трохи начинки і розкладіть їх на деку. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 15.
запечені бутерброди з ковбасою - фото крок 4
Трохи остудіть і угощайтесь!
Смачного!

Схожі рецепти