Запечені бутерброди з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Такі бутерброди дуже прості і смачні. Вони незамінні для швидкого перекусу або частування на природі, а також хороші на сніданок. Таке поєднання продуктів завжди безпрограшний варіант!
Вся принадність цих бутербродів полягає в тому, що завдяки тонкому шару рослинного масла на деку вони вийдуть відразу на підсмаженому батоні. А хрустка скоринка - це завжди дуже смачно! Пригощайтеся!
- Кнопка - 1 штук
- Ковбаса - 200 грам (напівкопчені)
- Помідори - 2-3 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Наріжте кубиками ковбасу і помідори.
Додайте тертий сир, кетчуп і майонез. Перемішайте.
На деко налийте трохи олії. На шматочки батона викладіть трохи начинки і розкладіть їх на деку. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 15.
Трохи остудіть і угощайтесь!
Смачного!
Смачного!