Запечене м'ясо по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо по-грузинськи запікається в духовці разом з медом, сметаною і зеленню. Виходить просто дуже смачне і ніжне блюдо. Я готувала баранину, але можна брати будь-яке м'ясо.
Блюдо традиційне Грузинське, тому залиште все без змін і доповнень. Спробуйте приготувати це чудове блюдо, вся сім'я від такого обіду або вечері буде в захваті. Ділюся рецептом!
- Баранина - 500 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Лимон - 1/2 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
М'ясо наріжте середніми шматками.
Додайте до м'яса мед.
Додати сіль, додайте сметану і нарізану зелень.
Перемішайте і залиште на 15-20 хвилин.
Викладіть м'ясо в жароміцних форму. Запікайте в духовці при 180 градусах близько 1 годину.
Смачного!