Рецепт Запечена свиняча корейка фото

Запечена свиняча корейка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви у фользі

Соковите, ніжне і просте в приготуванні запечене м'ясо! Відмінний варіант для буднів і свята. Якщо ви зробите все по запропонованим рецептом, то м'ясо буде танути в роті!

Крім паприки в маринад можете додати будь-які спеції і трави, які любите. А можна приготувати м'ясо "з перчинкою" і додати трохи гострого перцю. Фантазуйте в міру своїх уподобань, а я розповім як приготувати запечену свинячу корейку.

  • Свинина - 1 кілограм (корейська)
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Паприка солодка - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
запечена свиняча корейка - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо ретельно помийте.
запечена свиняча корейка - фото крок 2
У мисці змішайте всі інгредієнти, крім м'яса, для соусу.
запечена свиняча корейка - фото крок 3
М'ясо з усіх боків натріть соусом, накрийте кришкою і приберіть в холодильник на 8 годин або більше. По можливості періодично поливайте соусом знову або просто перевертайте.
запечена свиняча корейка - фото крок 4
Коли м'ясо буде готове до запікання, форму застеліть фольгою і додатково покладіть на фольгу лист пергаменту. Так м'ясо вийде ще більш соковитим і ніжним.
запечена свиняча корейка - фото крок 5
Викладіть м'ясо. Якщо є бажання, трохи солі.
запечена свиняча корейка - фото крок 6
Ретельно оберніть фольгою з усіх боків і поставте запікати в розігріту до 180 градусів духовку на 1, 5-2 годину.
запечена свиняча корейка - фото крок 7
Дуже смачне м'ясо готове! Смачного!

Схожі рецепти