Запечена свиняча корейка
(покроковий рецепт з фото)
Соковите, ніжне і просте в приготуванні запечене м'ясо! Відмінний варіант для буднів і свята. Якщо ви зробите все по запропонованим рецептом, то м'ясо буде танути в роті!
Крім паприки в маринад можете додати будь-які спеції і трави, які любите. А можна приготувати м'ясо "з перчинкою" і додати трохи гострого перцю. Фантазуйте в міру своїх уподобань, а я розповім як приготувати запечену свинячу корейку.
- Свинина - 1 кілограм (корейська)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Паприка солодка - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо ретельно помийте.
У мисці змішайте всі інгредієнти, крім м'яса, для соусу.
М'ясо з усіх боків натріть соусом, накрийте кришкою і приберіть в холодильник на 8 годин або більше. По можливості періодично поливайте соусом знову або просто перевертайте.
Коли м'ясо буде готове до запікання, форму застеліть фольгою і додатково покладіть на фольгу лист пергаменту. Так м'ясо вийде ще більш соковитим і ніжним.
Викладіть м'ясо. Якщо є бажання, трохи солі.
Ретельно оберніть фольгою з усіх боків і поставте запікати в розігріту до 180 градусів духовку на 1, 5-2 годину.
Дуже смачне м'ясо готове! Смачного!