Запечена картопля в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю рецепт, як приготувати запечену картоплю в фользі. Робиться все до смішного просто і легко, а виходить дуже смачно. Картопелька ніжна, м'яка, ароматна. Рекомендую всім!
Картопля нарізається шматочками і запікається в конверті з фольги з цибулею. Ви можете використовувати будь-які ароматні спеції і трави, щоб страва була ще смачніше. Подавайте картоплю прямо у фользі, поки вона ще гаряча, з салатом зі свіжих або печених овочів. Картоплю можна запекти в духовці або на грилі.
- Картопля - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 115 грам
- Вершки - 0, 5 склянки
- Сіль і спеції - За смаком
- Петрушка - За смаком
1. Вимийте картопля, потім наріжте його часточками, а ті в свою чергу подрібніть.
2. Очистіть цибулю від лушпиння, потім наріжте дрібними кубиками.
3. Розгорніть фольгу і розріжте її на кілька квадратиків, викладіть по центру кожного трохи картоплі і цибулі.
4. Покладіть на картоплю невеликий шматочок вершкового масла, додайте сіль, паприку і будь-які спеції за смаком.
5. Вимийте петрушку і нарубати її дрібно, додайте до картоплі трохи вершків і подрібнену петрушку.
6. Загорніть щільно кожен конвертик з фольги і покладіть на деко.
7. Запікайте картопля в розігрітому до 180-200 градусів духовці близько 45 хвилин, потім розгорніть і подавайте прямо в фользі.