Запечена картопля в фользі (в духовці)
(покроковий рецепт з фото)
Простий, смачний і універсальний гарнір, що підійде до м'яса, до риби і іншим стравам. Розповім про рецепт, як приготувати запечену картоплю в фользі (в духовці), який під силу кожному.
Ви можете зробити картопля в фользі навіть на природі, тільки щільно затисніть пакет з фольги, щоб картопля не вивалився. Подавати блюдо можна відразу, поки воно ще гаряче, або ж остудити. Підійдуть будь-які трави і спеції, які більше любите, а також овочі, наприклад, цибуля, морква.
- Картопля - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Спеції - 1 Чайна ложка (прованські трави)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1
Очистіть картоплю від шкірки, потім вимийте і наріжте невеликими шматочками. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками, измельчитечасник.
2
Перекладіть картопля, цибуля і часник в миску, додайте сіль, спеції, чорний мелений перець і оливкове масло, перемішайте.
3
Розгорніть лист фольги і викладіть картоплю, потім сформуйте кишеню і щільно його загорніть, щоб не було дірочок.
4
Надішліть картопля в розігрітий до 200-230 градусів духовку на 40-60 хвилин. Смачного!