Картопля з салом, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і неймовірно популярна страва. Картопля з салом, запечена в фользі, готується дуже швидко. Страву можна їсти на обід або на вечерю, в будь-якому випадку - це дуже смачно і апетитно!
Перед вами простий рецепт приготування картоплі з салом, запеченої у фользі. Картопля моєму, чистимо і розрізаємо навпіл. На кожну половинку кладемо по тонкому скибочці сала. Обертаємо картопля в фольгу і запікаємо в духовці 20-25 хвилин. Вдалого приготування!
- Картопля - 1 кілограм
- Сало - 100 грам (солоне, в спеціях)
- Зелень - За смаком (для прикраси)
Картопля очищаємо від шкірки. Сало тоненько нарізаємо.
Розрізаємо кожну картоплину навпіл. Кладемо на кожну половинку скибочку сала. Загортаємо половинки в фольгу. Запікаємо страву в духовці 25 хвилин, температура 200 градусів.
Прикрашаємо картопля зеленню і подаємо до столу. Смачного!