Рецепт Картопля з салом, запечена в фользі фото

Картопля з салом, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Сало
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Дуже просте і неймовірно популярна страва. Картопля з салом, запечена в фользі, готується дуже швидко. Страву можна їсти на обід або на вечерю, в будь-якому випадку - це дуже смачно і апетитно!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування картоплі з салом, запеченої у фользі. Картопля моєму, чистимо і розрізаємо навпіл. На кожну половинку кладемо по тонкому скибочці сала. Обертаємо картопля в фольгу і запікаємо в духовці 20-25 хвилин. Вдалого приготування!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Сало - 100 грам (солоне, в спеціях)
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
картопля з салом, запечена в фользі - фото крок 1
Картопля очищаємо від шкірки. Сало тоненько нарізаємо.
картопля з салом, запечена в фользі - фото крок 2
Розрізаємо кожну картоплину навпіл. Кладемо на кожну половинку скибочку сала. Загортаємо половинки в фольгу. Запікаємо страву в духовці 25 хвилин, температура 200 градусів.
картопля з салом, запечена в фользі - фото крок 3
Прикрашаємо картопля зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти