Картопля з салом у фользі на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Чи збираєтеся на природу? Тоді візьміть із собою цей простий рецепт картоплі з салом у фользі на багатті і порадуйте себе і близьких цим знайомим з дитинства смаком.
Це дуже простий, але в той же час дивно апетитний рецепт приготування картоплі з салом у фользі на багатті. Можливо, ви ще ніколи не пробували настільки соковитою, настільки пропечене картоплі, так що обов'язково повторіть це блюдо на найближчому пікніку.
- Картопля - 500 грам
- Сало - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Ароматні трави - За смаком
1. Перший секрет цієї страви - це нарізка картоплі. Якщо він молодий, то його досить як слід вимити, якщо ні - ще й очистити. Нарізати потрібно гострим ножем досить тонкими скибочками і викласти в глибоку миску. У рецепті приготування картоплі з салом у фользі на багатті краще використовувати невеликі картоплі.
2. З салом секрет той же. Його потрібно нарізати дуже тонкими шматочками, буквально прозорими. Зробити його легше, якщо ненадовго відправити його в морозилку перед нарізуванням.
3. Далі процес, в якому із задоволенням візьмуть участь і дорослі, та діти. Необхідно по черзі збирати скибочки картоплі і сала. Зібравши невелику пірамідку, нанизати її на шампур.
4. Викласти на лист фольги, посолити і поперчити за смаком. Додати трохи спецій, зелені і улюблені приправи.
5. Щільно загорнути фольгу і відправити на вогонь. Періодично перевертаючи, смажити потрібно мінімум 15-20 хвилин.
6. В останні 2 хвилини можна акуратно розгорнути фольгу і підрум'янити картопля. Ось такий простий рецепт картоплі з салом у фользі на багатті, який обов'язково варто повторити.