Картопля з салом на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Приготування їжі на вогнищі - це особливий ритуал. Пропоную запекти в мангалі картоплю з салом. Виходить дуже смачна м'яка і рівномірно просмажене картопля з ароматним салом. Пальчики оближеш!
Це дуже простий рецепт приготування картоплі з салом на багатті. Готувати будемо не на відкритому вогнищі, і допомогу в жаровні, адже так набагато зручніше. Скибочки картоплі та сала обов'язково повинні чергуватися між собою, щоб картопелька якомога краще просочилася соками і ароматами. varinat, як приготувати картоплю з салом на багатті, дуже вдалий для товариських посиденьок на природі!
- Картопля молода - 3-4 штук
- Сало солоне - 200 грам
Для початку дуже тонко нарізаємо сало.
Молода картопля промиваємо і очищаємо від шкірки. Нарізаємо тонким скибочками. Нанизуємо скибочки картоплі на шампура, не забуваючи між ними нанизувати скибочки сала.
Загортаємо шампура в фольгу і поміщаємо на мангал, в якому вже лежать гаряче вугілля з багаття. Готуємо 10 хвилин в фользі, потім видаляємо її і доводимо картопля з салом до повної готовності.
Смачного!