Рецепт Картопля з салом на багатті фото

Картопля з салом на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Сало
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Приготування їжі на вогнищі - це особливий ритуал. Пропоную запекти в мангалі картоплю з салом. Виходить дуже смачна м'яка і рівномірно просмажене картопля з ароматним салом. Пальчики оближеш!

Опис приготування:

Це дуже простий рецепт приготування картоплі з салом на багатті. Готувати будемо не на відкритому вогнищі, і допомогу в жаровні, адже так набагато зручніше. Скибочки картоплі та сала обов'язково повинні чергуватися між собою, щоб картопелька якомога краще просочилася соками і ароматами. varinat, як приготувати картоплю з салом на багатті, дуже вдалий для товариських посиденьок на природі!

  • Картопля молода - 3-4 штук
  • Сало солоне - 200 грам
картопля з салом на багатті - фото крок 1
Для початку дуже тонко нарізаємо сало.
картопля з салом на багатті - фото крок 2
Молода картопля промиваємо і очищаємо від шкірки. Нарізаємо тонким скибочками. Нанизуємо скибочки картоплі на шампура, не забуваючи між ними нанизувати скибочки сала.
картопля з салом на багатті - фото крок 3
Загортаємо шампура в фольгу і поміщаємо на мангал, в якому вже лежать гаряче вугілля з багаття. Готуємо 10 хвилин в фользі, потім видаляємо її і доводимо картопля з салом до повної готовності.
картопля з салом на багатті - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти