Картопля як на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Я довго намагалася зімітувати смак картоплі, який готують на багатті. Запікала його в фользі, на високих температурах, в сольовий скоринці - все було не те. І ось знайшла максимально схожий рецепт!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати картоплю як на багатті. Для цього рецепта вибирайте бульби однакового розміру, без видимих пошкоджень. Ідеально взяти сорт картоплі, який підходить для духовки. У картоплі виходить хрустка печена скоринка, а всередині він м'який і розсипчастий. Дуже просто і смачно, беріть мій рецепт на замітку!
- Картопля - 600 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Рослинний спред - 70 грам
- Кріп - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Ретельно помийте бульби картоплі в шкірці.
Змішайте в тарілці борошно і сіль.
Обваляйте картопля в борошняної суміші. Викладіть на деко і запікайте 1 годину при температурі 180-190 градусів.
Дрібно наріжте зелень, змішайте її з рослинним спредом. Посоліть і поперчіть за смаком.
Перед подачею розріжте картопля навпіл, на кожну половинку викладіть масло з травами. Картопля як на багатті готовий, смачного!