Рецепт Картопля з салом в духовці у фользі фото

Картопля з салом в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Сало
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарніри, Страви у фользі

Від аромату і смаку цієї страви миттєво прокидається апетит, адже це улюблений багатьма, такий простий рецепт картоплі з салом в духовці у фользі. Ситно, апетитно і зовсім нескладно навіть для новачка.

Якщо так сталося, що ви ще не знаєте, як приготувати картоплю з салом в духовці у фользі, тоді потрібно терміново надолужувати згаяне. Ніжна, апетитна і дуже ароматна картопля може стати гарніром до будь-якого основної страви.

  • Картопля - 4-6 штук
  • Сало - 4-6 скибочок
  • Цибулина - 1 штука
  • Спеції - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
картопля з салом в духовці у фользі - фото крок 1
1. Вельми простий набір інгредієнтів, що цілком очікувано для такого нескладного страви. Класичний рецепт картоплі з салом в духовці у фользі можна урізноманітнити овочами або соусом, наприклад. Але в даному варіанті цього немає.
картопля з салом в духовці у фользі - фото крок 2
2. Усе, що потрібно, - це лише вимити і очистити картоплю, а потім розрізати його навпіл або на 4-6 частин (в залежності від розміру овоча). Поруч викласти пару скибочок цибулі, нарізаного півкільцями або тонкими кільцями.
картопля з салом в духовці у фользі - фото крок 3
3. Кількість сала залежить від ваших смакових пристрастей. Можна використовувати по 1 шматочку на кожну картоплину, а можна і більше. Також цей простий рецепт картоплі з салом в духовці у фользі можна доповнити беконом, що додасть страві особливий аромат.
картопля з салом в духовці у фользі - фото крок 4
4. Не забудьте посолити, додати спеції або трави. Акуратно загорніть фольгу, щоб "конверт" не розкрився в процесі.
картопля з салом в духовці у фользі - фото крок 5
5. Викладіть картоплю на деко, відправте його в розігріту духовку. Залежно від розміру шматочків картопля з салом в духовці у фользі в домашніх умовах запікатиметься від 40 до 75 хвилин. Потім потрібно дати їй трохи охолонути і, акуратно розгорнувши фольгу, можна подавати до столу.

Схожі рецепти