Закусочний торт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.
А чи знаєте ви що торт може бути не тільки солодким? Виберіть основу, наприклад, вафлі або млинці, і укладайте їх шарами, чергую з інгредієнтами і соусом. Виходить відмінна закуска на свято!
Опис приготування:
Варіантів такого блюда багато, тому сміливо експериментуйте з інгредієнтами і смаками. А я пропоную вам класичне поєднання - сьомги з кропом і сиром. Подивіться, як приготувати закусочний торт на млинцях. Простий, але оригінальний рецепт, який підійде для багатьох випадків.
- Сир - 250 грам
- Сьомга або лосось солоний - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Авокадо або огірок - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 1, 5 склянки
- Кріп - 1 пучок
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Приготування почніть з тіста для млинців. Збийте яйце виделкою.
Додайте молоко і сіль. Ще раз збийте.
Потім просійте борошно. Замішайте рідке тісто. Залиште його на 30 хвилин настоятися.
Запікайте млинці в олії на сковороді до золотистого кольору з обох сторін.
Зробіть начинку. Подрібніть авокадо і кріп.
Перемішайте подрібнені інгредієнти з сіллю, сметаною і сиром.
А тепер зберіть торт. На млинець викладіть начинку.
Дрібно наріжте рибу. Викладіть її на начинку.
Збирайте шари в цьому ж порядку. Закусочний торт готовий! Дайте йому настоятися годину в холодильнику. Смачного!