Рецепт Закусочний торт «Наполеон» фото

Закусочний торт «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Гриби , Листкове тісто , Плавлений сир
ПП рецепти
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Рецепт, як приготувати закусочний торт"Наполеон" , універсальний. Коржі можна прошарувати будь-якою начинкою: крабовими паличками, куркою, печінкою, червоною рибою. Готуйте і насолоджуйтеся!

Опис приготування:

У цього торта, мабуть, один мінус: потрібно дочекатися, поки він просочиться, щоб скоріше його з'їсти У приготуванні він простий, варіанти начинки ви можете варіювати по своїх смаках і наявності продуктів. Виходить ситно, смачно і красиво!

  • Листкове тісто - 800 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Гриби мариновані - 300 грам
  • Шинка - 150 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Майонез - 400 грам
  • Сир плавлений м'який - 350 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливки, зелень - За смаком (для прикраси)
закусочний торт
1. Листкове тісто розділіть на п'ять частин, розкачайте кожен шматочок не надто тонко. За допомогою тарілки виріжте коло діаметром 22-25 см. Наколи тісто виделкою, випікайте коржі приблизно 8-10 хвилин в розігрітій до 220 градусів духовці.
закусочний торт
2. Сир і яйця натріть на крупній тертці.
закусочний торт
3. Додайте в сир і яйця майонез і рубаний часник, змішайте, змастіть перший корж цією сумішшю. Накрийте другим коржем.
закусочний торт
4. Шинку дрібно наріжте, кріп теж. Змішайте їх разом з 200 г плавленого сиру і чорним перцем. Намажте цю суміш на другий корж, накрийте третім.
закусочний торт
5. На третій корж викладіть дрібно нарізані гриби, змішані з майонезом.
закусочний торт
6. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці і смажте до готовності, потім остудіть. Змішайте з майонезом і чорним перцем. Четвертий корж намажте цими підсмаженими овочами. Накрийте п'ятим коржем, притисніть і поставте в холодильник на 2-3 годину.
закусочний торт
7. Змішайте 150 г плавленого сиру з майонезом, цим кремом намажте верх і боки торта. Надішліть його на добу в холодильник.
закусочний торт
8. Перед подачею прикрасьте"трояндами" з копченої ковбаси, навколо викладіть зелень кропу. Покладіть оливки по колу і в сирні"конвертики" . Смачного!

Схожі рецепти