«Наполеон» закусочний з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Ще один рецепт, який мені порадили друзі. Тепер торт "наполеон" може бути не тільки солодким, але і закусочних! Дуже гарний на вид, він стане родзинкою вашого столу.
Якщо ви не любите готувати кілька простих закусок, а шукаєте щось оригінальне, то пропоную вам дізнатися, як приготувати "наполеон" закусочний з рибою. Він відмінно виглядає як цілком, так і розрізали на невеликі порції, а поєднання рибної, морквяної і сирної начинки підійде під будь-який смак. Готувати цей тортик дуже просто і швидко, особливо якщо у вас вже є заздалегідь приготоване листкове тісто.
- Листкове тісто - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки (зварені круто)
- Сир - 200 грам
- Рибна консерва - 1 штука
2. Випікайте корж в духовці на деку, застеленому папером, до золотистого кольору і при температурі 200 градусів. Під час випікання накрийте корж листом, щоб він не роздувається.
4. Для першої начинки натріть на крупній тертці моркву, обсмажте її з цибулею. Для другої начинки сир натріть на крупній тертці, додайте дрібно нарізані яйця, перемішайте з майонезом. Для третьої начинки перетріть рибу, змішайте її з майонезом.
6. Зверху покладіть другий корж, рівномірно розподіліть на ньому другу начинку.
8. Змастіть торт з боків і зверху майонезом, посипте тертим коржем. Смачного!