«Наполеон» закусочний з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Ще один рецепт, який мені порадили друзі. Тепер торт"Наполеон" може бути не тільки солодким, але і закусочних! Дуже гарний на вид, він стане родзинкою вашого столу.
Опис приготування:
Якщо ви не любите готувати кілька простих закусок, а шукаєте щось оригінальне, то пропоную вам дізнатися, як приготувати"Наполеон" закусочний з рибою. Він відмінно виглядає як цілком, так і розрізали на невеликі порції, а поєднання рибної, морквяної і сирної начинки підійде під будь-який смак. Готувати цей тортик дуже просто і швидко, особливо якщо у вас вже є заздалегідь приготоване листкове тісто.
- Листкове тісто - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки (зварені круто)
- Сир - 200 грам
- Рибна консерва - 1 штука
1. Розкачайте листкове тісто невеликими прямокутниками розміром з майбутній корж. Ретельно наколи тісто виделкою, щоб воно не здувалося під час випікання.
2. Випікайте корж в духовці на деку, застеленому папером, до золотистого кольору і при температурі 200 градусів. Під час випікання накрийте корж листом, щоб він не роздувається.
3. Приготуйте всі необхідні інгредієнти для начинки.
4. Для першої начинки натріть на крупній тертці моркву, обсмажте її з цибулею. Для другої начинки сир натріть на крупній тертці, додайте дрібно нарізані яйця, перемішайте з майонезом. Для третьої начинки перетріть рибу, змішайте її з майонезом.
5. Змастіть перший корж тонким шаром майонезу, викладіть першу начинку.
6. Зверху покладіть другий корж, рівномірно розподіліть на ньому другу начинку.
7. Потім покладіть третій корж, змастіть його тонким шаром майонезу, викладіть рибну начинку. Накрийте зверху останнім коржем.
8. Змастіть торт з боків і зверху майонезом, посипте тертим коржем. Смачного!