Рецепт «Наполеон» закусочний з рибою фото

«Наполеон» закусочний з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Листкове тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ще один рецепт, який мені порадили друзі. Тепер торт"Наполеон" може бути не тільки солодким, але і закусочних! Дуже гарний на вид, він стане родзинкою вашого столу.

Опис приготування:

Якщо ви не любите готувати кілька простих закусок, а шукаєте щось оригінальне, то пропоную вам дізнатися, як приготувати"Наполеон" закусочний з рибою. Він відмінно виглядає як цілком, так і розрізали на невеликі порції, а поєднання рибної, морквяної і сирної начинки підійде під будь-який смак. Готувати цей тортик дуже просто і швидко, особливо якщо у вас вже є заздалегідь приготоване листкове тісто.

  • Листкове тісто - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Яйця - 4 штуки (зварені круто)
  • Сир - 200 грам
  • Рибна консерва - 1 штука
& Quot; Наполеон
1. Розкачайте листкове тісто невеликими прямокутниками розміром з майбутній корж. Ретельно наколи тісто виделкою, щоб воно не здувалося під час випікання.
& Quot; Наполеон
2. Випікайте корж в духовці на деку, застеленому папером, до золотистого кольору і при температурі 200 градусів. Під час випікання накрийте корж листом, щоб він не роздувається.
& Quot; Наполеон
3. Приготуйте всі необхідні інгредієнти для начинки.
& Quot; Наполеон
4. Для першої начинки натріть на крупній тертці моркву, обсмажте її з цибулею. Для другої начинки сир натріть на крупній тертці, додайте дрібно нарізані яйця, перемішайте з майонезом. Для третьої начинки перетріть рибу, змішайте її з майонезом.
& Quot; Наполеон
5. Змастіть перший корж тонким шаром майонезу, викладіть першу начинку.
& Quot; Наполеон
6. Зверху покладіть другий корж, рівномірно розподіліть на ньому другу начинку.
& Quot; Наполеон
7. Потім покладіть третій корж, змастіть його тонким шаром майонезу, викладіть рибну начинку. Накрийте зверху останнім коржем.
& Quot; Наполеон
8. Змастіть торт з боків і зверху майонезом, посипте тертим коржем. Смачного!

Схожі рецепти