Рецепт «Наполеон» закусочний з рибою фото

«Наполеон» закусочний з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Риба та морепродукти, Листкове тісто
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет

Ще один рецепт, який мені порадили друзі. Тепер торт "наполеон" може бути не тільки солодким, але і закусочних! Дуже гарний на вид, він стане родзинкою вашого столу.

Якщо ви не любите готувати кілька простих закусок, а шукаєте щось оригінальне, то пропоную вам дізнатися, як приготувати "наполеон" закусочний з рибою. Він відмінно виглядає як цілком, так і розрізали на невеликі порції, а поєднання рибної, морквяної і сирної начинки підійде під будь-який смак. Готувати цей тортик дуже просто і швидко, особливо якщо у вас вже є заздалегідь приготоване листкове тісто.

  • Листкове тісто - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Яйця - 4 штуки (зварені круто)
  • Сир - 200 грам
  • Рибна консерва - 1 штука
2. Випікайте корж в духовці на деку, застеленому папером, до золотистого кольору і при температурі 200 градусів. Під час випікання накрийте корж листом, щоб він не роздувається.
4. Для першої начинки натріть на крупній тертці моркву, обсмажте її з цибулею. Для другої начинки сир натріть на крупній тертці, додайте дрібно нарізані яйця, перемішайте з майонезом. Для третьої начинки перетріть рибу, змішайте її з майонезом.
6. Зверху покладіть другий корж, рівномірно розподіліть на ньому другу начинку.
8. Змастіть торт з боків і зверху майонезом, посипте тертим коржем. Смачного!

Схожі рецепти