Закусочний пиріг з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Такий закусочний пиріг з рибою в домашніх умовах готувати дуже просто, тим більше, якщо взяти готове тісто. Пиріг послужить відмінною закускою до святкового столу.
Готувати закусочний пиріг з рибою краще з листкового тіста, але відмінно підходить дріжджове і навіть готове листкове тісто. Начинку багато хто вибирає також різну, але закусочний пиріг з рибою - це відмінне блюдо до святкового або обіднього столу.
- Дріжджове тісто - 500 грам
- Червона риба - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Зелена цибуля - За смаком
1. Пиріг з начинкою можна готувати з різного тіста (пісочного, листкового або дріжджового). В даному випадку я взяла готове дріжджове тісто. Розкачуємо пласт товщиною не більше одного сантиметра і викладаємо його у форму для запікання. Краще, якщо форма буде з високими бортами.
2. Відварюємо два яйця і нарізаємо з дрібними кубиками. Також шаткуємо зелений лук.
3. Викладаємо першим шаром яйце, а потім посипаємо цибулею. Окремо нарізаємо червону солону рибу.
4. Зазвичай я беру форель або сьомгу. Красиво викладаємо постежимо шаром і закриваємо другим шаром тіста. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини.
5. Подаємо закусочний пиріг з рибою в домашніх умовах в гарячому вигляді.