Закусочний пиріг з курки
(покроковий рецепт з фото)
Щоб ваш святковий стіл виглядав яскраво і ефектно, потрібно не тільки красиво його сервірувати. Подивіться, як приготувати закусочний пиріг з курки. Це смачна урочиста і красива випічка.
Ця страва називається "різдвяне кільце" . Але, звичайно, він підійде не тільки на різдво. Він прикрасить собою будь-яке свято. Пиріг виходить соковитим, ситним і дуже смачним. Подавайте його, коли він охолоне. Ви зможете нагодувати всю сім'ю і своїх гостей! Смачного!
- Куряча грудка - 1300 грам
- Яйце - 6 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Суміш перців - 1 Чайна ложка
- Тісто листкове бездріжджове - 400 грам
- Сіль - За смаком
- Часник - 3 зубчики
1. Цибуля наріжте дрібними кубиками. Подрібніть часник. Розігрійте сковороду і почніть обсмажувати на рослинній олії.
2. Моркву натріть на крупній тертці і додайте на сковороду до цибулі. Смажте до готовності.
3. Курячі грудки пропустіть через м'ясорубку. Кріп дрібно наріжте. Додайте у фарш спеції, сіль, перець, 2 яйця і зелень.
4. Коли підсмажені овочі охолонуть - відправте їх в фарш. Все добре перемішайте.
5. Деко застеліть пергаментом і змастіть його рослинним маслом. У центр поставте склянку з водою, а навколо викладіть кільцем фарш.
6. Листкове тісто наріжте смужками шириною см 2, а потім ножем надайте їм форму колосків. Видавіть формочкой або просто виріжте квіти або інші прикраси.
7. Три варених яйця розрізати вздовж на половинки або чверті і втисніть їх в фарш. Вийміть стакан, викладіть смужки з тіста від центру до краю і з боків, приклейте квіти. Змастіть жовтком елементи з тіста.
8. Випікайте при температурі 180 градусів 40-50 хвилин. М'ясний пиріг готовий!