Закусочний пиріг з беконом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі нескладні у виконанні, але апетитні і цікаві страви, тоді сміливо беріть на замітку цей варіант, як приготувати закусочний пиріг з беконом і овочами з листкового тіста.
Хочу відмітити, що в якості начинки ви можете використовувати не тільки зазначені інгредієнти. Цей пиріг цікавий тим, що його можна спекти і з відвареним м'ясом, і з ковбаскою, а також з сиром і найрізноманітнішими овочами. Це красива, ситна, нереально смачна закуска, яка підійде як для домашнього меню, так і для пікніка.
- Бекон - 5-6 скибочок
- Листкове тісто - 500 грам
- Крем-сир - 200 грам (класичний або з добавками)
- Брокколі - 200 грам
- Солодкий перець - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Насіння кунжуту - 1 Чайна ложка
- Сіль і спеції - За смаком
1. Листкове тісто наріжте ось такими трикутниками. Духовку розігрійте до 190 градусів.
2. Викладіть "квіточкою" внахлест кожен шматочок.
3. Змастіть тісто крем-сиром. Паралельно обсмажте подрібнену бекон, з'єднайте його з брокколі і перцем. Додайте трохи солі і перцю за смаком.
4. Викладіть начинку і акуратно загорніть краю. Пиріг змастіть збитим жовтком і за бажанням присипте кунжутом. Надішліть в духовку і запікайте до рум'яної, хвилин 20-30.
Смачного!
Смачного!