Сирний закусочний пиріг з оливками
(покроковий рецепт з фото)
Увечері нагрянуть гості, а ви не знаєте, що приготувати? Пропоную вашій увазі рецепт сирного закусочного пирога з оливками, який може стати відмінною закускою і на святковому столі!
Пиріг може бути не тільки відмінним головним блюдом, але і прекрасною гарячою закускою. Щоб приготувати сирний закусочний пиріг з оливками нам знадобиться два види сиру: Адигейський (або інший, м'який і не сильно солоний сир) і будь-який твердий сир. Замість оливок можете взяти маслини. В'ялені помідори додадуть приємну смакову нотку.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 375 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- М'який сир - 150 грам
- Сир твердий - 100-150 грам
- Оливки - 15-20 штук
- В'ялені помідори - 50 грам
- Приправи - 0, 5 чайних ложки
Спочатку приготуйте дріжджове тісто: з теплого молока, 2 ст.Л. Масла, пісочний і сіль, додайте борошно і замісіть тісто. Дайте тісту настоятися протягом півтори години, обомніте його кілька разів.
Поки тісто підходить, підготуйте начинку: натріть на тертці сири, поріжте кільцями оливки і подрібніть помідори.
Поки тісто підходить, підготуйте начинку: натріть на тертці сири, поріжте кільцями оливки і подрібніть помідори.
Готове тісто обомніте втретє і розділіть на 2 частини.
Сири перемішайте з оливками, помідорами і додайте італійські приправи.
Сири перемішайте з оливками, помідорами і додайте італійські приправи.
Змастіть форму для випічки рослинним маслом і розкачати одну кулю в пласт.
Викладіть пласт в форму так, щоб краю закривали краю форми. Начинку розподіліть рівномірно по тесту.
Викладіть пласт в форму так, щоб краю закривали краю форми. Начинку розподіліть рівномірно по тесту.
Розкачайте інший шматок тіста, накрийте їм пиріг. Кінець кліпу фігура. Дайте пирогу расстояться хвилин 30.
Духовку розігрійте до 200 З, відправте в неї пиріг на 10 хвилин, потім зменшіть температуру до 180-170 З і випікайте пиріг ще 30 хвилин.
Загальний час, звичайно, залежить від духовки, випікайте до готовності.
Духовку розігрійте до 200 З, відправте в неї пиріг на 10 хвилин, потім зменшіть температуру до 180-170 З і випікайте пиріг ще 30 хвилин.
Загальний час, звичайно, залежить від духовки, випікайте до готовності.
Готовий сирний закусочний пиріг з оливками подавайте, змастивши вершковим маслом, прямо з печі.
Смачного!
Смачного!