Салат закусочний
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Яйця, Болгарський перець, Цибуля, Шинка, Кукурудза
Знадобилося терміново перекусити або закусити? За допомогою цього рецепта ви швидко приготуєте смачний і легкий салат. Готується він дуже просто легко, виходить ніжним, соковитим і в той же час ситним.
Ви плануєте вечірку і не знаєте, який салат приготувати в якості закуски? Я рекомендую вам скористатися цим рецептом, в якому розповім, як приготувати салат закусочний. Він сподобається всім вашим гостям, адже виходить він соковитим, свіжим і ситним.
- Шинка - 200 грам
- Сир твердий - 150-200 грам
- Перець болгарський - 3 штуки
- Кукурудза консервована - 1 штука
- Яйця варені - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Майонез - 4-5 Ст. Ложок
Щоб салат вийшов яскравим і барвистим, краще брати перці різного кольору.
Нарізаємо вимиті і очищені від серцевини з насінням перці кубиками.
Додаємо до них кукурудзу.
Сир нарізаємо дрібними кубиками.
Шинку теж нарізаємо кубиками. Замість шинки можна використовувати будь-яку ковбасу.
Чистить і Мельк narezhem цибулю.
Очистимо яйця від шкаралупи, їх теж нарізаємо кубиками.
Додамо до смаку сіль, перець і майонез, перемішаємо.
Салат готовий!