Рецепт Закусочні булочки фото

Закусочні булочки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто, Молочні продукти
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Булочки

Шкода, що не кожне ранок у нас є достатньо часу. Але у вихідні у мене виходить встигнути зробити не просто яєчню на сніданок, а щось цікаве. Іноді це навіть випічка, наприклад, як ця.

Прочитайте про те, як приготувати закусочні булочки. У них нейтральний смак, який поєднується з маслом, медом, сиром, яєчним салатом і багатьом іншим. Вироби є бісквітними, хоча я такий рецепт тесту побачила в перший раз. Ще вони легко замінять хліб. Булочки зробити швидко, адже тесту не треба наполягати.

  • Борошно пшеничне - 240 грам
  • Вершкове масло - 8 Ст. Ложок(2 ст. Ложки для змазування, 6 ст. Ложок в тісто)
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 0, 25 чайних ложки
  • Молоко - 240 мілілітрів
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
закусочні булочки - фото крок 1
1. З'єднайте разом борошно, соду, розпушувач, сіль і цукор.
закусочні булочки - фото крок 2
2. Потім додайте до отриманої суміші нарубані холодне масло. Перетріть інгредієнти.
закусочні булочки - фото крок 3
3. Окремо перемішайте сік з молоком.
закусочні булочки - фото крок 4
4. Потім порціями рідку суміш додайте до сухої.
закусочні булочки - фото крок 5
6. Замішайте щільне тісто, робіть це близько 5 хвилин.
закусочні булочки - фото крок 6
7. Зробіть з нього товсту коржик і розділіть на 8 кіл.
закусочні булочки - фото крок 7
8. Далі вироби викладіть на деко з пергаментним папером. У центрі кожного зробіть невелике заглиблення. Рясно змастіть їх розтопленим маслом.
закусочні булочки - фото крок 8
9. Запікайте булочки 20 хвилин при 230 градусах в духовці. Приємного чаювання!

Схожі рецепти