Закусочні булочки
(покроковий рецепт з фото)
Шкода, що не кожне ранок у нас є достатньо часу. Але у вихідні у мене виходить встигнути зробити не просто яєчню на сніданок, а щось цікаве. Іноді це навіть випічка, наприклад, як ця.
Прочитайте про те, як приготувати закусочні булочки. У них нейтральний смак, який поєднується з маслом, медом, сиром, яєчним салатом і багатьом іншим. Вироби є бісквітними, хоча я такий рецепт тесту побачила в перший раз. Ще вони легко замінять хліб. Булочки зробити швидко, адже тесту не треба наполягати.
- Борошно пшеничне - 240 грам
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок(2 ст. Ложки для змазування, 6 ст. Ложок в тісто)
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сода - 0, 25 чайних ложки
- Молоко - 240 мілілітрів
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
1. З'єднайте разом борошно, соду, розпушувач, сіль і цукор.
2. Потім додайте до отриманої суміші нарубані холодне масло. Перетріть інгредієнти.
3. Окремо перемішайте сік з молоком.
4. Потім порціями рідку суміш додайте до сухої.
6. Замішайте щільне тісто, робіть це близько 5 хвилин.
7. Зробіть з нього товсту коржик і розділіть на 8 кіл.
8. Далі вироби викладіть на деко з пергаментним папером. У центрі кожного зробіть невелике заглиблення. Рясно змастіть їх розтопленим маслом.
9. Запікайте булочки 20 хвилин при 230 градусах в духовці. Приємного чаювання!