Закусочні булочки (класна ідея!)
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами ідеєю швидкого, смачного і ситного сніданку, який сподобається і дітям, і дорослим. Закусочні булочки - ідеальний варіант, щоб наситити організм енергією до обіду як мінімум.
Для закусочних булочок нам знадобиться все той же, що ми кладемо на бутерброд: шинку, сир. Однак запечені в листковому тісті, вони стають ще смачніше. Тим більше, що так приємно поснідати свіжою, ще теплою домашньою випічкою (особливо в зиязикай час). Отже, дивіться мій рецепт, як приготувати закусочні булочки. Ця класна ідея вам сподобається!
- Тісто - 500 грам (листкове дріжджове)
- Сир твердий - 150 грам (різьбові)
- Шинка - 150 грам
- Яйце - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто заздалегідь вийміть з морозилки, щоб воно встигло розморозитися, інакше розкачати тонко його буде неможливо.
Тонко розкачайте тісто (приблизно товщиною в 1-2 мм.).
Викладіть скачала скибочки сиру, а потім тонкі скибочки шинки.
Загорніть тісто разом з начинкою в рулет якомога щільніше.
Поріжте на невеликі рулетики (шириною приблизно 4 см.).
Кожен рулетик змастіть збитим яйцем, щоб при запіканні булочки отримали гарний золотистий колір. Запікайте булочки в духовці при 200 градусів 20-25 хвилин.
Закусочні булочки з шинкою і сиром готові. Їжте їх із задоволенням!