Закусочні булочки з овочами
(покроковий рецепт з фото)
За рецептом закусочних булочок з овочами виходять такі милі булочки, що мені приносить задоволення не тільки їх є, але і готувати. Прекрасні для сніданку або перекусу.
Пропоную варіант закусочних булочок відмінними на смак і дуже апетитними на вигляд. На мій погляд, готуються легко і просто, а в результаті - ситі і задоволені домочадці або несподівані гості. На приготування такої закуски піде не більше півгодини. Обов'язково порадуйте своїх рідних і близьких смачними закусочними булочками з овочами.
- Цибуля - 3 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 2 чайних ложки
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Зелений чилі - 2 штуки
- Listyya koriandra - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Червоний чилі - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Хлібні булочки - 4 штуки
1. На розпеченій сковороді нагрійте рослинну і вершкове масло. Помістіть в сковороду подрібнену цибулю. Обсмажте його до золотистого, після чого, додайте до цибулі імбир, часник, зелений чилі і помідори.
Протушкувати овочі у воді до м'якості.
Протушкувати овочі у воді до м'якості.
2. Приправте овочі сіллю, kurkumoy, червоним чилі, tminom і koriandrom. Розріжте булочку навпіл обсмажте її в тій же сковороді і начините її овочевою сумішшю.
3. Посипте зверху тертим сиром, після накрийте булочку другою половиною і знову посипати сиром.
4. Подавайте закусочні булочки з овочами до столу гарячими.