Закуска з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Закуска з цукіні легка і приємна, пікантно гострого смаку, добре підходить як гарнір до м'яса або курки. Закуска з цукіні може бути подана на святковий стіл як самостійне блюдо.
Рецепт закуски з цукіні я взяла у подруги в Криму, де я була восени. Спілкування з фанатами вегетаріанської кухні дуже збагачує смачними і корисними рецептами. Закуска з цукіні ще більш смачна на наступний день, якщо звичайно залишиться! Запікати цукіні треба до тих пір, поки не розтане пармезан. Можна кружечки натерти часником, тоді аромат при запіканні налаштує всіх на святковий лад і хороший апетит. Пробуйте, експериментуйте і приємного апетиту!
- Cukini - 2 штуки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Цукіні нарізати кружечками товщиною по 1 см.
Цукіні краще брати однакової товщини, щоб кружечки були однакові.
Кружечки викласти на деко, покритий фольгою.
Змастити рослинним маслом з двох сторін.
У миску насипати тертий пармезан і занурити в нього кружечки цукіні.
Готові кружечки ставимо в духовку на 20-25 хвилин при 200 градусах.
Запечені кружечки посипаємо сіллю, перцем і орегано.
Подати з томанов соусом. Смачного!