Новорічна закуска з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
До святкового столу хочете придумати що-небудь оригінальне? Поспішаю показати вам, як приготувати новорічну закуску з цукіні з легкої заправкою, зеленню і зернами граната. Спробуйте!
Гранат, фета, бальзамик - це додаткові інгредієнти, які надають закусці не тільки смак, але і приголомшливо апетитний вигляд. Цукіні виходить дуже ніжним і дійсно смачним. На святковому столі з безліччю салатом з майонезом ця закуска буде дуже до речі.
- Цукіні - 1 штука
- Лимон - 1 штука(+ 2 лайма за бажанням)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Маслини - 2 Ст. Ложки
- Зерна граната - 3 Ст. Ложки
- Фета - 3 Ст. Ложки
- Петрушка - 3 Ст. Ложки
- Бальзамик - 1 Ст. Ложка
1. Приготуйте інгредієнти, які ми будемо використовувати. Цукіні вимийте і дуже тонко наріжте. Опустіть в окріп на хвилину і обсушити.
2. Часник, зелень, маслини подрібніть в пасту. Додайте сік лимона і лайма, оливкова олія. Ретельно перемішайте.
3. Викладіть цукіні на тарілку для подачі. Зверху розподіліть заправку. Перезарядка foeto, зернами граната і бальзаміком. Усе, закуску можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!