Рецепт Новорічна морквяна закуска фото

Новорічна морквяна закуска
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Морква , Шинка
Дієтичне харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Новий рік
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Смачна новорічна морквяна закуска для справжніх гурманів. Робиться з тонкої шинкою прошутто. Дуже вишукано і красиво.

Опис приготування:

Рецепт новорічної закуски з морквою придумав мій чоловік. Я сиділа на дієті в минулому році якраз напередодні новорічних свят. Зварила моркви і хотіла зробити гостру закуски тільки з моркви. Але чоловік взяв кілька морквин і обмотав шинкою прошутто. Вийшло геніально і дуже смачно! Давайте приготуємо разом.

1. Спочатку відваріть моркву. Я вказала в інгредієнтах великі цілі моркви. Але, сама волію купувати маленькі, в упаковках. Вони дуже смачні і відмінно підходять для закуски. Тому, якщо ви знайдете в магазинах такі морквини, обов'язково використовуйте їх.

2. Якщо ж у вас велика морква, то поріжте її навпіл поперек і на чотири частини вздовж.

3. Готову варену і розділену морква посоліть, поперчіть за смаком.

4. Прошутто наріжте тонкими скибочками, хоча найчастіше прошутто продається вже нарізана. Обсмажте на олії з обох сторін.

5. Поки прошутто гаряча, обмотайте нею морква. Покладіть так, щоб вона не розкрутилася. Коли прошутто охолоне, вона сама закріпиться в такому положенні.

6. Поперчіть і посоліть зверху блюдо. Викладіть на красиву тарілку і подавайте до столу.

Смачно і просто. Новорічна морквяна закуска виглядає дуже цікаво і незвично. Сподобається всім гостям. До новорічного столу підходить ідеально! Смачного!

  • Морква - 5-6 штук
  • Шинка Прошутто - 200 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
Рецепт новорічної закуски з морквою придумав мій чоловік. Я сиділа на дієті в минулому році якраз напередодні новорічних свят. Зварила моркви і хотіла зробити гостру закуски тільки з моркви. Але чоловік взяв кілька морквин і обмотав шинкою прошутто. Вийшло геніально і дуже смачно! Давайте приготуємо разом.

1. Спочатку відваріть моркву. Я вказала в інгредієнтах великі цілі моркви. Але, сама волію купувати маленькі, в упаковках. Вони дуже смачні і відмінно підходять для закуски. Тому, якщо ви знайдете в магазинах такі морквини, обов'язково використовуйте їх.

2. Якщо ж у вас велика морква, то поріжте її навпіл поперек і на чотири частини вздовж.

3. Готову варену і розділену морква посоліть, поперчіть за смаком.

4. Прошутто наріжте тонкими скибочками, хоча найчастіше прошутто продається вже нарізана. Обсмажте на олії з обох сторін.

5. Поки прошутто гаряча, обмотайте нею морква. Покладіть так, щоб вона не розкрутилася. Коли прошутто охолоне, вона сама закріпиться в такому положенні.

6. Поперчіть і посоліть зверху блюдо. Викладіть на красиву тарілку і подавайте до столу.

Смачно і просто. Новорічна морквяна закуска виглядає дуже цікаво і незвично. Сподобається всім гостям. До новорічного столу підходить ідеально! Смачного!

Схожі рецепти