Новорічна закуска «Kapreze»
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте святкове меню? Хочу показати вам, як приготувати новорічну закуску "капрезе" з мінімумом турбот і всього за якихось 10-15 хвилин. Відмінний варіант: яскравий і апетитний. Рекомендую!
Крім традиційних інгредієнтів (сиру, базиліка і помідорів), я пропоную доповнити закуску соусом "песто" . Вийде нереально смачно і красиво! Капрезе стане чудовою ідеєю для вашого новорічного столу, так що запам'ятовуйте і повторюйте рецепт в домашніх умовах!
- Моцарелла - 300 грам
- Помідори черрі - 300 грам
- Базилік - 1 пучок
- Песто - За смаком (по бажанню)
1. Ось всі наші інгредієнти. Щоб новорічна закуска "капрезе" була не тільки смачною і красивою, але і зручною, рекомендую використовувати шпажки.
2. Наріжте половинками вимиті і обсушені помідори.
3. Слідом - кружечки моцарели.
4. Вимийте і висушіть базилік.
5. Залишилося тільки зібрати всі інгредієнти на шпажку.
6. Перед подачею доповніть закуску соусом "песто" . Смачного!