Рецепт «Kapreze» паста-салат фото

«Kapreze» паста-салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Макарони, Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл
Салати

Чи zakusku"CAPRESE "? Вона дуже проста, готується за пару хвилин, її дуже люблять. Все тому, що вибираються свіжі і якісні продукти. Я додала в цей рецепт зміни. Ось результат!

Блюдо все також залишилося італійським, і навіть увібрало в себе ще більше національних рис. А ще рецепт став набагато ситніше, їм навіть можна наїстися на обід. Не вірите? Тоді ознайомтеся з тим, як приготувати капрезе паста салат. Тільки купуйте макаронні вироби "орекьетте", які за формою підходять під інші інгредієнти.

  • Паста "орекьетте" - 500 грам
  • Помідори черрі - 300 грам
  • Моцарелла - 240 грам
  • Бальзамічний оцет - 50 мілілітрів
  • Базилік, гілочка - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком

Схожі рецепти