«Kapreze» паста-салат
(покроковий рецепт з фото)
Чи zakusku"CAPRESE "? Вона дуже проста, готується за пару хвилин, її дуже люблять. Все тому, що вибираються свіжі і якісні продукти. Я додала в цей рецепт зміни. Ось результат!
Блюдо все також залишилося італійським, і навіть увібрало в себе ще більше національних рис. А ще рецепт став набагато ситніше, їм навіть можна наїстися на обід. Не вірите? Тоді ознайомтеся з тим, як приготувати капрезе паста салат. Тільки купуйте макаронні вироби "орекьетте", які за формою підходять під інші інгредієнти.
- Паста "орекьетте" - 500 грам
- Помідори черрі - 300 грам
- Моцарелла - 240 грам
- Бальзамічний оцет - 50 мілілітрів
- Базилік, гілочка - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком