«Kapreze» паста-салат
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Чи zakusku "CAPRESE & Quot; ? Вона дуже проста, готується за пару хвилин, її дуже люблять. Все тому, що вибираються свіжі і якісні продукти. Я додала в цей рецепт зміни. Ось результат!
Опис приготування:
Блюдо все також залишилося італійським, і навіть увібрало в себе ще більше національних рис. А ще рецепт став набагато ситніше, їм навіть можна наїстися на обід. Не вірите? Тоді ознайомтеся з тим, як приготувати капрезе паста салат. Тільки купуйте макаронні вироби"орекьетте" , які за формою підходять під інші інгредієнти.
- Паста "орекьетте" - 500 грам
- Помідори черрі - 300 грам
- Моцарелла - 240 грам
- Бальзамічний оцет - 50 мілілітрів
- Базилік, гілочка - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку відваріть макарони до стану"альденте" в підсоленій воді по інструкції на упаковці.
2. Коли паста охолоне, з'єднайте її в салатниці з маленькими кульками сиру і половинками помідор. Додайте нарізаний базилік.
3. Заправте салат бальзамічним оцтом, сіллю і перцем. Все перемішайте і подавайте. Смачного!