Рецепт Салат «Kapreze» з кускус фото

Салат «Kapreze» з кускус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Крупи , Помідор , Кускус , Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Відомий вишуканий італійський салат"Капрезе" , виявляється, має не тільки класичний рецепт. Є у нього і одна цікава варіація, яка зробила блюдо більш ситним. Хочете дізнатися докладніше?

Опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати салат"Капрезе" з кускус. І незважаючи на те, що ця крупа прийшла з Близького Сходу, вона як не можна краще доповнила європейські продукти. М'який смак і свіжі овочі поєднуються ідеально, варто тільки спробувати - і ви відразу це зрозумієте. Салат стане відмінним варіантом для легкого обіду.

  • Вода - 240 мілілітрів
  • Кускус - 200 грам
  • Помідор черрі - 200 грам
  • Моцарелла - 240 грам
  • Базилік, листок - 5 штук
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
салат
1. Заздалегідь відваріть кускус в підсоленій воді по інструкції на упаковці.
салат
2. Потім його остудіть і перемішайте з тертим часником і ложкою олії.
салат
3. Помідори наріжте половинками. Базилік подрібніть.
салат
4. Потім всі інгредієнти з'єднайте в салатниці.
салат
5. Додайте сіль, перець і масло. Салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти