Салат «Kapreze» з кускус
(покроковий рецепт з фото)
Відомий вишуканий італійський салат "капрезе", виявляється, має не тільки класичний рецепт. Є у нього і одна цікава варіація, яка зробила блюдо більш ситним. Хочете дізнатися докладніше?
Прочитайте про те, як приготувати салат "капрезе" з кускус. І незважаючи на те, що ця крупа прийшла з Близького Сходу, вона як не можна краще доповнила європейські продукти. М'який смак і свіжі овочі поєднуються ідеально, варто тільки спробувати - і ви відразу це зрозумієте. Салат стане відмінним варіантом для легкого обіду.
- Вода - 240 мілілітрів
- Кускус - 200 грам
- Помідор черрі - 200 грам
- Моцарелла - 240 грам
- Базилік, листок - 5 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Часник - 1 зубчик
1. Заздалегідь відваріть кускус в підсоленій воді по інструкції на упаковці.
2. Потім його остудіть і перемішайте з тертим часником і ложкою олії.
3. Помідори наріжте половинками. Базилік подрібніть.
4. Потім всі інгредієнти з'єднайте в салатниці.
5. Додайте сіль, перець і масло. Салат готовий! Смачного!