Рецепт Салат «Kapreze» з кускус фото

Салат «Kapreze» з кускус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Крупи, Помідор, Кускус, Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Відомий вишуканий італійський салат "капрезе", виявляється, має не тільки класичний рецепт. Є у нього і одна цікава варіація, яка зробила блюдо більш ситним. Хочете дізнатися докладніше?

Прочитайте про те, як приготувати салат "капрезе" з кускус. І незважаючи на те, що ця крупа прийшла з Близького Сходу, вона як не можна краще доповнила європейські продукти. М'який смак і свіжі овочі поєднуються ідеально, варто тільки спробувати - і ви відразу це зрозумієте. Салат стане відмінним варіантом для легкого обіду.

  • Вода - 240 мілілітрів
  • Кускус - 200 грам
  • Помідор черрі - 200 грам
  • Моцарелла - 240 грам
  • Базилік, листок - 5 штук
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
салат
1. Заздалегідь відваріть кускус в підсоленій воді по інструкції на упаковці.
салат
2. Потім його остудіть і перемішайте з тертим часником і ложкою олії.
салат
3. Помідори наріжте половинками. Базилік подрібніть.
салат
4. Потім всі інгредієнти з'єднайте в салатниці.
салат
5. Додайте сіль, перець і масло. Салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти