Рецепт Закачування салату з квасолею фото

Закачування салату з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Помідор, Морква
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки, Консервація

Готувати смачне на зиму потрібно заздалегідь. У нашій родині всі без розуму від салатів з квасолею, які йдуть "на ура"! Процес приготування нескладний, а головне - можна експериментувати з інгредієнтами!

Вашій увазі рецепт, як зробити закачування салату з квасолею в домашніх умовах. Я беру звичайну білу квасолю, але обов'язково замочую її в холодній воді на всю ніч, щоб попередньо розм'якшити перед варінням. Готовий салат зберігаю в темному прохолодному приміщенні на зразок комори або льоху. Хай щастить!

  • Квасоля - 1 кілограм
  • Морква - 2 кілограма
  • Помідори - 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 кілограма
  • Часник - 3 штуки
  • Масло рослинне - 0, 5 L
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Оцет - 200 грам
закачування салату з квасолею - фото крок 1
Квасоля слід замочити в холодній воді на всю ніч. Вранці воду злити, а квасоля промити.
закачування салату з квасолею - фото крок 2
Томати промиваємо і пропускаємо через м'ясорубку. Заливаємо вийшов томатним соком квасоля, перемішуємо.
закачування салату з квасолею - фото крок 3
Чистимо і подрібнюємо цибулю, додаємо його до квасолі. Морква очищаємо і трьом на дрібній тертці, додаємо туди ж. Вливаємо олію, кладемо цукор і сіль. Все ретельно перемішуємо.
закачування салату з квасолею - фото крок 4
Варимо овочеву масу 30 хвилин. Додаємо пропущений через прес часник, а також оцет. Варимо до готовності квасолі, ще приблизно 1 час.
закачування салату з квасолею - фото крок 5
Гарячий салат розкладаємо по чистим стерилізованим баночках і закочує їх кришками. Можна зберігати салат всю зиму, якщо утримайтеся і не з'їсте його раніше.

Схожі рецепти