Загул «чудовий»
(покроковий рецепт з фото)
Чому мені подобається цей рецепт гуляшу? Готується він швидше звичайного, а результат завжди - чудовий! Макарони додаємо відразу в підливу і готуємо разом, що знову ж таки економить наш час!
Гуляш з фаршу з макаронами - блюдо з розряду ощадливих, простих і швидких. Макарони вибирайте з твердих сортів пшениці. Тоді вони просочаться смачним ароматним соусом і не встигнуть розваритися. Трохи витрат ваших зусиль і часу - і чудове блюдо готове! докладний рецепт, як приготувати гуляш "чудовий", перед вами. Приємних вам клопоту на кухні!
- Фарш яловичий - 500 грам (нежирний)
- Макаронні вироби - 250 грам (з твердих сортів пшениці)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Помідори - 200 грам (консервовані)
- Томатний соус - 1 Склянка
- Перець червоний пекучий - За смаком (пластівцями)
- Паприка солодка мелена - 1 Чайна ложка
- Розмарин сушений - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка (за смаком)
- Сіль - За смаком (опціонально)
- Вода гаряча - 1 Склянка (опціонально)
Підготуйте необхідні продукти. Цибуля, часник очистіть, помийте.
Розігрійте на сковороді олію, пассеруйте подрібнені цибулю і часник до м'якості. Додайте гострий перець, солодку паприку і розмарин, перемішайте.
Додайте фарш, перемішайте і обсмажуйте протягом 5 хвилин.
Зніміть з помідорів шкірку, поріжте м'якоть і відправте в сковороду. Додайте інші інгредієнти, перемішайте. Долийте води стільки, щоб вона ледь покрила фарш, і накрийте кришкою.
Гасіть на середньому вогні до готовності макаронних виробів. Протягом 5-7 хвилин.
Смачного!