Чудовий рис з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як приготувати чудовий рис з цвітної капусти. Так, так, Ви не помилилися, кольорова капуста перетворюється в рис. Ви зможете не просто смачно нагодувати, але і здивувати своїх рідних.
Це смачне і корисне блюдо готується на подив швидко і легко. Просто натріть капусту на "рисинки" за допомогою терки, додайте спеції і обсмажте все на сковороді. Капусту можна їсти як окрему вегетаріанське блюдо або подавати до м'яса.
Приємних вам клопоту на кухні!
- Цвітна капуста - 1/2 штуки
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
- Чорний перець - За смаком
- Braai - 1 Ст. Ложка (рубана)
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. Капусту промийте під холодною водою.
Натріть на крупній тертці. Часник очистіть, подрібніть.
Масло розігрійте, обсмажте часник до появи аромату.
Додайте "рис" з капусти, kurkumu, сіль і перець. Готуйте до м'якості, періодично помішуючи.
Додайте рубану зелень. Смачного!