Рис з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Хочете, переверну ваше уявлення від гарнірі? покажу, як приготувати рис з цвітної капусти. Це корисно, не складно, вельми оригінально і дуже апетитно. Якщо заінтриговані, запам'ятовуйте рецепт!
Звертаю вашу увагу на те, що сам по собі гарнір вже можна подавати до столу до м'яса або риби, але якщо такий рис доповнити зеленню, сушеними томатами або смаженим беконом, наприклад, а також спеціями за смаком, вийде просто неймовірно смачно. Як готувати (на плиті або в духовці) - вибирайте самі. Раджу спробувати обидва варіанти і вибрати той, що більше до душі
- Кольорова капуста - 2-3 штук (невеликі)
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Вимийте і висушіть кольорову капусту.
2. Акуратно розділіть на суцвіття.
3. Невеликими порціями відправте в бленедер і подрібніть. Ось такий рис у нас вийшов.
4. На сковороді розігрійте трохи олії. Викладіть рис і смажте на середньому вогні до рум'яності. За смаком додайте сіль, спеції, часник.
5. Другий варіант: викладіть рис на деко, полийте олією. Посоліть і акуратно перемішайте. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку хвилин на 20-25. Запікайте до рум'яності, 2-4 рази в процесі перемішавши.
Перед подачею можна додати в рис подрібнену зелень.
Смачного!
Перед подачею можна додати в рис подрібнену зелень.
Смачного!