Рецепт Рис з цвітної капусти фото

Рис з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Хочете, переверну ваше уявлення від гарнірі? покажу, як приготувати рис з цвітної капусти. Це корисно, не складно, вельми оригінально і дуже апетитно. Якщо заінтриговані, запам'ятовуйте рецепт!

Звертаю вашу увагу на те, що сам по собі гарнір вже можна подавати до столу до м'яса або риби, але якщо такий рис доповнити зеленню, сушеними томатами або смаженим беконом, наприклад, а також спеціями за смаком, вийде просто неймовірно смачно. Як готувати (на плиті або в духовці) - вибирайте самі. Раджу спробувати обидва варіанти і вибрати той, що більше до душі

  • Кольорова капуста - 2-3 штук (невеликі)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
рис з цвітної капусти - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть кольорову капусту.
рис з цвітної капусти - фото крок 2
2. Акуратно розділіть на суцвіття.
рис з цвітної капусти - фото крок 3
3. Невеликими порціями відправте в бленедер і подрібніть. Ось такий рис у нас вийшов.
рис з цвітної капусти - фото крок 4
4. На сковороді розігрійте трохи олії. Викладіть рис і смажте на середньому вогні до рум'яності. За смаком додайте сіль, спеції, часник.
рис з цвітної капусти - фото крок 5
5. Другий варіант: викладіть рис на деко, полийте олією. Посоліть і акуратно перемішайте. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку хвилин на 20-25. Запікайте до рум'яності, 2-4 рази в процесі перемішавши.
Перед подачею можна додати в рис подрібнену зелень.
Смачного!

Схожі рецепти