Борщ з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Яких тільки варіантів приготування борщу я не бачила! Кожен варить його по-своєму, додаючи свої "фішки", приправи, інгредієнти. Але здивувати все-таки мене ще можна. І це яскравий тому приклад.
Цього разу я розповім вам, як приготувати борщ з цвітної капусти вегетаріанський. Такий швидкий супчик на обід добре наситить ваш організм. Блюдо підійде для Посту. Вже не можна назвати його українським, це скоріше більше європейський стиль, без наваристого бульйону, однак він не менш смачний.
- Кольорова капуста - 50 грам
- Брокколі - 50 грам
- Вода - 700 мілілітрів
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Петрушка, гілочка - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Поставте воду на вогонь до закипання. Дрібно нарубати картопля з цибулею. Додайте овочі в окріп. Варіть їх 10-15 хвилин.
Морква і буряк почистіть, помийте і натріть на дрібній тертці. Всипте овочі в бульйон. Готуйте ще 5 хвилин на повільному вогні.
Потім в суп додайте нарізані брокколі і цвітну капусту. Приправити сіллю і маслом vlejte. Варіть 5 хвилин.
В кінці додайте подрібнену петрушку. Доведіть борщ до кипіння. Дайте йому настоятися 10 хвилин, а потім пробуйте. Смачного!