Яловичина (загул)
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік і дня не може прожити без м'яса! Так що знання простих гарячих страв на кожен день просто необхідно. Ще краще, коли гаряче буде поєднуватися з різними гарнірами, як в цьому варіанті.
Якщо ви будете знати про те, як приготувати яловичину (загул), то можете не турбуватися про вечерю. М'ясо тут тушкувалось відразу з картоплею, але ви можете його не класти і підібрати інший гарнір. Для зручності все робиться в мультиварці. Завдяки цьому текстура буде соковитою і м'якою.
- Яловичина - 350 грам (м'якоть)
- Помідор - 3 штуки
- Картопля - 4-5 штук
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- М'ясний бульйон - 400-600 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Червоний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Кмин - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Чорний мелений перець - За смаком
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Солодкий перець - 0, 5-1 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
Цибулю очистіть і подрібніть в блендері. Потім обсмажте його в маслі в мультиварці в режимі "випічка" .
Тим часом промийте і наріжте середніми шматочками яловичину.
Потім м'ясо обсмажте окремо разом з сіллю і чорним перцем. Обсмажуйте все разом 4 хвилини.
До обсмаженої цибулі додайте тмин, червоний перець і перуку. Ретельно все перемішайте.
Потім в чашу мультиварки додайте м'ясо і сіль, а також влийте бульйон. Поставте режим "гасіння" з 1 час.
В цей час наріжте невеликими кубиками картоплю, перець солодкий і помідори, попередньо знявши з них шкірку.
Тепер в мультиварку додайте картоплю. Влийте ще бульйону, щоб він покривав інгредієнти. Поставте режим "гасіння" з 15 хвилин.
Потім додайте в чашу перець, помідори, томатну пасту і пропущений через прес часник. Також всипте сіль, кмин і паприку за смаком.
Влийте ще бульйону або води. Поставте режим "гасіння" ще на 30 хвилин.
Гулянки готові! Подавайте його порційно. Смачного!